Breng daarom tussen 06 juli en 09 juli zeker en vast een bezoekje aan ons zomerevent “Café Caché” in Borgwal te Vurste.

Wij dompelen je er graag onder in de ultieme vakantiesfeer en laten de uitdrukking ‘leven als God in Frankrijk' gedurende 4 dagen werkelijkheid worden. Laat je meevoeren in de sfeer van heerlijk zwoele temperaturen, een strandstoel om in weg te dromen, lekker lange zomeravonden, vrolijke muziek en een goed glas bij kaarslicht. We voorzien een programma voor jong en oud, voor genieters en doeners. Bekijk voor alle details alvast ons programma-overzicht.

Tijdens het event ontmoet je zeker en vast ‘de Vurstenaar’maar ook bezoekers uit omliggende gemeentes en ver daarbuiten ontvangen we met open armen. In de schaduw van de feeërieke duiventoren versieren talrijke guirlandes en lampionnen het binnenplein. Hier vind je ook de bar, de cocktailbar en de foodtrucks. Blikvanger is alvast onze lange centrale picknick-eettafel. Op zondag kan je er met een door ons samengestelde picknickmand aanschuiven voor een heerlijke brunch. Onze bezoekers kunnen volop genieten van een glas champagne, een lekker wijntje of een traditionele Ricard en een hapje. De sfeervolle inkleding is ideaal om samen te genieten van een gezellige en sfeervolle zomer.

De toegangspoort zwaait iedere dag om 14 uur open. Het einduur is voorzien om 01 uur. Hiertussen willen we de uitgelezen ontmoetingsplaats zijn voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen en ongedwongen Franse sfeer